Onze Mensen

Hester Breunissen

Junior producent

Doxy

Hester wil dat er echte, urgente verhalen verteld worden. Ze begon na een opleiding Productie aan de Nederlandse Filmacademie als productiemanager en bleef toen bij Doxy Fixy plakken. Op een dag strepen we ‘junior’ weg voor ‘producent’.

Roderik Dekker

Post Producer

Doxy
Fixy
Sport

Na een internationale jeugd waarin hij met zijn familie in landen woonde als Ghana en Botswana, landde Roderik op de Filmacademie in Amsterdam in de richting productie. Vervolgens werkte hij bij postproductiestudio Storm en toen een paar jaar bij het grote internationale reclamebureau DEPT®, waar hij de postproductieafdeling opzette. Dat was leuk, maar uiteindelijk kwam hij toch terug bij inhoudelijke films waar zijn hart in zit. Roderik bouwt de afdeling postproductie uit, inmiddels is dat een vrij specialistisch vakgebied. ‘Het mooiste van dit werk is dat je uiteindelijk de film opnieuw gaat maken in de post-productie. Als dat proces soepel verloopt dan kan het zo’n film echt tot een hoger niveau brengen.’

Noa Selles

Junior producent

Fixy

Noa keek in de puberteit ongelofelijk veel series en wist van haar hobby haar werk te maken. Tijdens haar studie Media & Cultuur ging ze films maken met medestudenten. Uiteindelijk leerde ze via een master Dramaturgie over scriptontwikkeling. Lievelingsfilm? Close van Lukas Dhont.

Belga Tamayo

Productieleider

Doxy

Belga heeft een bachelor Kunstgeschiedenis en twee masters: in Filmgeschiedenis en Filmindustrie. Haar droom? Fictie draaien in Cuba, een wereldreis en een boek schrijven. Bueno, hay muchos sueños! (dromen genoeg!)